4 400 - 450 g kalvlever (liten portion) 2 - 2 1/2 msk vetemjöl 1 tsk salt 2 krm vitpeppar 1 - 2 msk smör eller margarin 3 svenska äpplen 140 g bacon Till servering kokt potatis Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
På med fyllning i mitten och rulla ihop. Fäst med tandpetare. Blanda löken, baconetoch riven ost. Skiva lökenoch fräs i smör tills den blivit lite gyllenbrun
Man kan ju kanske tro att fyllningen kommer att bli lite i saltaste laget med både osten ochbaconet, men så är icke fallet - löken blir så där karamelliserad när den steks och den balanserar sältan riktigt bra
Börja med att skiva baconetoch stek det knaprigt, hacka under tiden lökenoch persiljan. Fördela kantarellstuvningen över brödet och täck sen över med ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.