Slå upp ärtsoppan och servera med det skivade fläsket och en god senap till. Lägg i det rimmade fläskköttet och sjud soppan cirka 1 timme tills köttet når en innertemperatur på 72°
Skiva fläsket tunt och hacka löken. 20 g kallrökt fläsk. Ugnsbaka fisken tills den har en innertemperatur på 55 grader (20-30 minuter). 20 g kallrökt fläsk
Stek fläsk, champinjoner och steklökar i smör i en stekpanna. 2 Skär bort svålen från fläsket. Tärna fläsket i 1 cm bitar. Hit går att förbereda Vid servering 1 Stek klart köttet i ugnen på 175° till en innertemperatur på 55°–60°. 250 g rimmatsidfläsk
Skär sidfläsket i små tärningar och stek det krispigt i lite olja. Skala äpplet och sväng runt det med fläsket precis innan servering, så du behåller krispigheten och syran i äpplet
Skär bort svålen på fläsket. Skär lever, fläsk och lök i bitar. Blanda väl med lever och fläsk. Grädda ca 60 minuter tills innertemperaturen är 70ºC då pastejen är klar. 1 förp Scan Piggham rimmatsidfläsk 250 g
Salta och peppra, om du har rimmat torsken, var lite varsam med saltet. Det gjorde mig hemskt nyfiken på kombinationen torsk, sidfläsk, lök och rödvinssås