Oxfilé!
Mat och annat gott!
Mat och annat gott!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • kg
  • kg
  • knippe
  • knippe
  • rosmarin och timjan
  • st
  • st
  • st
  • st
  • vitlöksklyftor
  • st
  • st
  • morötter
  • bit
  • bit
  • rotselleri
  • flaska
  • flaska
  • msk
  • msk
  • kalvfond
  • msk
  • msk
  • balsamvinäger
  • msk
  • msk
  • honung
  • st
  • st
  • lagerblad
  • kvistar
  • kvistar
  • kvistar
  • kvistar
  • kg
  • kg
  • mandelpotatis
  • dl
  • dl
  • grädde
  • smör
  • rimmat sidfläsk
  • klick
  • klick
  • smör
  • st
  • st
  • smör
  • msk
  • msk
  • råsocker
  • kruka
  • kruka
  • bladpersilja
  • Kött
  • Sätt ugnen på
  • Hacka örterna och rulla köttet i dem samt rikligt med salt och peppar
  • Lägg över köttet i ugnsfast form med spar köttsaften i pannan till skyn
  • Sätt in köttet och ta ut vid
  • Sky
  • Skär i klyftor
  • Häll på köttsaft när köttet brynts och vilat i folie
  • Puré
  • Häll av och lägg i en stor kastrull
  • Värm grädde och smör och häll ner i purén till önskad konsistens
  • Smaka av med salt och peppar
  • Strössel
  • Värm smör i en panna och stek fläsket krispigt
  • Smaka av med salt och peppar
  • Strö över hackad persilja vid servering.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.