Torskrygg med variation på kål
Farmors mat
Farmors mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser till 2 portioner
  • 400 g torskrygg
  • ½ dl salt
  • ½ l vatten
  • nymalen vitpeppar
  • 50 g rökt fläsk i små tärningar
  • 100 g savoykål skuren i grova bitar
  • 100 g brysselkål delad i halvor
  • olivolja och smör att steka i
  • 250 g blomkål
  • 2 dl grädde
  • salt
  • nymalen vitpeppar
  • 1 schalottenlök 1 msk smör
  • ½ dl torrt vitt vin
  • 1 tsk koncentrerad fiskfond
  • 1 dl grädde från blomkålskoket
  • salt och nymalen vitpeppar
  • ½ tsk maizena

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.