Servera gärna med lite olika såser och grönsaker. Lite olika såser Het lax. 3 dl turkisk yoghurt. 1 tsk torkad mynta eller efter smak. 3 dl turkisk yoghurt. 1 tsk torkad mynta eller efter smak
Har jag lyckats laga den perfekt Indiska maten – precis så vi gillar den. Suupergod sås. Raita receptet har jag tiggt till mig av en Indiskrestaurang där vi brukar äta, suupergott
The post Chutney med koriander och mynta – Dhania podina chutney appeared first on Laga indisk mat. Chutney är ett starkt, smakkoncentrerat tillbehör till indiska rätter
Jag gjorde även en kall sås, en Raita. Rör i vatten, yoghurt, olja, ägg och honung till en smet. Jag älskar indisk mat och blev därmed överlycklig när det i våras öppnade en indisk restaurang i Falkenberg
Tack vare vår (fd-bloggar)vän Amy, som fick oss att börja laga (och Anki att äntligen äta) indisk mat för några år sedan, så hade vi lite koll på vad både palak och paneer är
Men Youtube är en källa till mycket kunskap och jag hittade snart en film med en indisk kock som beskrev ett recept med massor av goda kryddor, och japp, det blev väldigt gott
Det kan vara lönt att köpa färdiga kryddblandningar när det gäller indiska och thailändska tycker jag då det är oftast svårt att ha så mycket olika kryddor hemma
Vi ska göra en en tandoori marinerad kyckling på indiskt vis. Och bara för att få den där sista uppfriskande touchen ska vi avsluta med att göra en yoghurtsås med det mest uppfriskande örten som finns