Tikka kyckling med Basmatiris & Raita – Indisk Yoghurtsås
Kardemumma Gumman
Kardemumma Gumman
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g kycklingfile (skuret i stora bitar)
  • 1 burk krossade tomater med vitlök (400 g) Mutti såklart
  • 1 krossad vitlöksklyfta
  • 1 msk finhackad ingefära
  • 1 påse tikka masala spice mix (40 g)
  • 1 påse hackad sötmandel
  • 1 dl Turkisk yoghurt
  • 3 dl vispgrädde
  • salt & peppar
  • 2½ dl turkisk yoghurt
  • 1 dl vatten
  • 1/2 dl hackad färsk mynta eller 1,5 msk torkad
  • 1 msk honung el socker
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.