När köket doftar himmelskt
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Indisk fiskcurry, 4 pers 500 g fisk (jag tog lax) i bitar
  • 1 tsk salt
  • 1 rödlök, hackad
  • 1 squash, i mindre bitar
  • 20 g fish curry masala (den innehåller koriander, röd chili, ingefära, spiskummin, bockhornsklöver, salt, svartpeppar, torkad mango, nejlika, senap, två olika delar av muskotväxten, kanel, kardemumma, kummin och hing)
  • 250 ml krämig kokosmjölk
  • Gurkraita, 4 pers ½ gurka, riven grovt
  • 2-3 dl matyoghurt
  • ½ dl hackad mynta
  • 1 msk honung
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • salt & peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.