Trots att jag lärde mig massor om öl som en i DN. s ölpanel under flera år så håller jag fortfarande fast vid att en väl behandlad ljus lager är den bästa maltdrycken
Helgen flög förbi i en väldig fart. Tiden räckte inte riktigt till. Men det blev lite bakande iallafall. Provade Leilas Morots Cupcakes och gjorde kaniner och humlor i marsipan och sugarpaste
Häromdagen gjorde jag något som jag aldrig gjort tidigare. Jag plockade havtorn. Bara någon kilometer från där jag bor ligger nämligen Karbyträdgård, som både erbjuder självplock och saluför en del havtornsprodukter
Påsken närmar sig med stora steg (märk väl att vi inte skrev "stormsteg", för ovanlighetens skull är det faktiskt helt vindstilla här på den södra kusten
Efter lunchen på Humlan med Johanna och Linda så ställde jag mig frågan här hemma varför vi inte lagat något som är så pass enkelt gott och sommarfräscht
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Dagens middag - miniburgare. , Miniburgare med lite tillbehör - passade perfekt i värmen, och det är alltid roligt att svänga ihop egna såser och dressings
Idag har jag ätit årets första frukost ute i trädgården. Eftersom jag nästan hade slut på mjölk och inte kunde göra min vanliga frukostmilkshake fick jag vara lite finurlig och tänka ut något nytt
. I år är det 15 stycken produkter som lanseras under segmentet Oktoberfestöl på Systembolaget. Det är inte bara ljusa tyska lager i år utan även lite me saker
Jag har länge nördat loss fullkomligt på bin, honung och bisamhällen. På mitt jobb finns det två stycken stora biodlingar som jag varit nyfiken på sedan jag började där i december