Ibland vet jag inte hur jag lyckas. Sluta jobbet, gå på bolaget, handla mat, komma hem, löpträna, slipabänkskivornatill stekhällen, olja in samma bänkskivor, lägga tillbaka plåten under utekaminen, och sedan göra rent grillen på in- och utsida
Helgen flög förbii en väldig fart. Tiden räckte interiktigttill. Men det blev lite bakande iallafall. Provade Leilas Morots Cupcakes och gjorde kaniner och humlor imarsipan och sugarpaste
Häromdagen gjorde jag något som jag aldrig gjort tidigare. Bara någon kilometer från där jag bor liggernämligen Karbyträdgård, som både erbjuder självplock och saluför en del havtornsprodukter
Det blev alltså köttfärsrullader idag. De stora får följa med som lunch till jobbet någon dag. Som fyllning använde jag skinka, emmenthalost och peppar och i en annan variant blev det fetaost och soltorkade tomater
Påsken närmar sig med stora steg (märk väl att viinte skrev "stormsteg", för ovanlighetens skull är det faktiskt helt vindstilla här på den södra kusten
Efter lunchen på Humlan med Johanna och Linda så ställde jag mig frågan här hemma varför viinte lagat något som är så pass enkelt gott och sommarfräscht
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Köttfärslimpa är ju en bra maträtt när man inte orkar steka biffar, men det är lätt hänt att limpanblir för kompakt, den behöver "luftas" på något sätt
Hoppas ni alla hade en riktigttrevlig helg, och att ni gått en lika bra start på denna veckan. Vi själva hade en fantastiskthärligfamiljehelg måste jag få säga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.