Ingredienser Portioner. Ger 1 bröd 1 stort ljust runt bröd 150 g mjölkfritt margarin 3/4 dl olivolja 3 finrivna vitlöksklyftor 1 dl finhackad persilja 2 krm salt 2 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Hej kära läsare. Jag tycker det är dags för en steg för steg beskrivning av blommor. Det finns tusentals sätt att göra blommor på så det lär bli en hel del beskrivningar här framöver
Medieföretaget Food & Friends har precis publicerat sin MATRAPPORT 2016 (pdf-fil) där de har undersökt svenskarnas attityder, matvanor och beteenden rörande dagligvaror
C&C Trädgårdscafé den. Bland fruntimmer och tårtor och glömda pinaler. En klassisk tårta med vaniljkräm och hallon, men min Margareta kommer att se lite annorlunda ut, med blandade bär och marsipanros i mitten
Igår fick jag besök av fina Emma som driver bloggen Viktkamp och hennes man och väninna. Blir alltid varm i hjärtat när någon jag känner tar sig alla milen hit bara för att ta en fika
Sedan blandar jag i 2 burkar krossade tomater, ca 1/2 dl fint tärnad rotselleri, 1 stor morot fint tärnad, 4 lagerblad, 1/2 dl olivolja, färsk chili, salt o peppar
I bland så blir det ju inte riktigt som man har tänkt sig när man lagar mat. Så här gjorde jag ca 800 g pressad potatis1 ½ dl riven ost1 äggulasalt ½ dl grädde Det här blandade jag ihop och sen rullade jag runda och fina bollar
För att få lite mer "liv" i blommor gjorda med hjälp av utstickare så placerar jag dem i små hemmagjorda "koppar" i aluminiumfolie, där de får ligga till sig ett tag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.