Gratinerad pangasius recept

Gratinerad hajmal, Pangasius hypopthalmus

Gratinerad hajmal, Pangasius hypopthalmus

2 pangasiusfiléer. Börja med att göra potatismoset. Krydda och förstek filéerna så de får fin färg. Smöra en form och lägg i filéerna, spritsa ut potatismoset runt fisken
Fisk och grönt till vardags

Fisk och grönt till vardags

Hittade billig fisk i frysdisken, pangasius mal, och lagade en enkel fiskgratäng. Det går även att byta ut till annan vit fisk
Fiskgratäng med räkor och dill

Fiskgratäng med räkor och dill

800 g pangasius filéer. 800 g pangasius filéer. Till lunch igår åt vi en så god fiskgratäng. Det var en rätt som passade så väl stora som små
Fiskgratäng med dijonsenap

Fiskgratäng med dijonsenap

3 stycken pangasius/vietnamesisk hajmalfiléer. Spritsa potatismoset längst kanterna av en form. Lägg fisken i mitten av formen
Pangasius, pesto och tomat

Pangasius, pesto och tomat

Ja nu när torsken är bannlyst här hemma så tycker jag att Pangasius är en kalasbra ersättare, både smakmässigt och väldigt prisvärd
Fina fisken 4p

Fina fisken 4p

800 g vit fiskfile ex pangasius, torsk. Det fick bli fiskgratäng här idag. sannerligen inte lätt. med liten kille som ville ha gröt mitt i allt
Måndag

Måndag

800 g vit fisk, jag använde Pangasius. 800 g vit fisk, jag använde Pangasius. Den värsta av dagar. jag kommer aldrig att bli en måndagsfantast, icket

Pangasius i hummersås

4 pangasius fileer. Lägg tinade fileer i en ungnsfast form. Strö över skivad purjolök o lägg på tomater. Blanda creme fraiche med hummerfond

Walewska på Pangasius

pangasius (odlad hajmal). Tina fisken om den är fryst. Koka potatisen mjuk i vatten. Hälla av vattnet och mosa potatisen med en elvisp

Fiskgratäng

t ex pangasius. 1.  Fräs lök och svamp i smör tills vätskan kokat in. Smaka av med salt, peppar och dill. 2.  Fördela fyllningen på fisken och rulla ihop

Fiskfilé à la Walewska

600 g fiskfilé, t ex tilapia, pangasius, lax. Tina fisken om den är fryst. Koka potatisen mjuk i vatten. Hälla av vattnet och mosa potatisen med en elvisp

Morotsfisk

Gratinera i ugn 200-225 grader i ca 30 minuter 400 g pangasius eller annan vit fisk. Riv morötterna grovt och strimla purjolöken

Baconfisk

600 g vit pangasius eller annan vit fiskfilé. Salta och peppra väl tinade fiskfiléer. Lägg dem i en form