Fiskfilé à la Walewska
www.coop.se
www.coop.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g fiskfilé, t ex tilapia, pangasius, lax
  • 0.5 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 2 finhackade schalottenlökar
  • 1 dl vitt torrt vin
  • 700 g medelstora potatisar av mjölig sort, skalade, i bitar
  • 5 msk mellangrädde eller vispgrädde
  • 2 ägg, endast gulan
  • 1.5 dl silat spad från fisken
  • 1 msk mjöl
  • 1 dl smakrik fiskbuljong av fond eller tärning
  • 1 dl mellangrädde eller vispgrädde
  • 1 msk smör
  • 1 ägg, endast gulan
  • 0.5 krm kajennpeppar
  • 1 dl finriven ost
  • 1 kg färsk eller fryst, tinad hummer
  • 8 st lättkokta sparrisknoppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.