Servera köttet med såsen och gärna en sallad medasiatiskasmaker. Det verkar som en hel del, inklusive oss, har problem med att kommentera på andras bloggar
Låt köttet ( i detta fall fläskkarré) grillas ett par minuter på varje sida innan du börjar pensla och fortsätt sedan pensla på i omgångar tills glazen tar slut
Här gör jag en rätt enkel och snabblagad rätt där det enda som är krångligt att få tag på är kodjochang som är en Koreansk chilipasta som man brukar kunna hitta i asiatiska butiker
Men idag taggar vi ner och vildheten får stå tillbaka för en gryta gjord på fläskkarré. Dessutom är det något med de där kokosmjölksgrytorna, dom känns fräschare och mer vårliga än höstliga
Se till att ha ett lock eller plåt i närheten att täcka över med om olyckan skulle vara framme. Försök inte släcka brinnande olja med vatten då exploderar det
Valet av fläskkarré var helt avgörande för vår del. Jag lagade Chop Suey förra söndagen, i kölvattnet av min euforiska upplevelse med det thai-inspirerade fläsket med jordnötssås
Kycklingen marineras i mango och habanero, fläskkarrén slumrar i typiskt koreanska bulgogikryddor och allt kött cirkuleras sous vide innan de hastigt fräses på i glödgad grillpanna
Rätten görs på sidfläsk och vanliga hönsägg, men jag tycker att sidfläsk till denna rätt kan bli väldigt fet, därför har jag valt att göra den av fläskkarré samt vaktelägg vilket gör rätten något lyxigare