Den här mustiga fiskgrytanmedsmakavsaffran och tomat åt vi när solen sken och det var varmt och skönt ute men jag tror den passar snäppet bättre en dag som idag när kylan och blötan kryper innanför jackan och allt känns allmänt ruggigt
Smaksättmed lite salt och peppar. Grytan kan annars få en bitter smak. Byxa fisken genom att skära bort raden med ben som sitter på mitten av fiskfiléns tjockaste del
Smakaavmed salt, svartpeppar, citron- resp apelsinsaft. La även till en paprika mot slutet eftersom jag föredrar krispig paprika framför sladdrig (men den ger ju god smak)
Smaksättmed lite salt och peppar. Grytan kan annars få en bitter smak. Byxa fisken genom att skära bort raden med ben som sitter på mitten av fiskfiléns tjockaste del
Smakaavmed salt och apelsinskal. Smakade utmärkt tillsammans med soppan. Men i detta recept från Allt om Mat kommer smaken från timjan, vitlök och rostad paprika