Mustig fiskgryta med apelsin och saffransaioli
Jills Mat
Jills Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • portioner
  • 50 g smör
  • 400 g fänkål
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 1 pkt saffran
  • 2 dl vitt vin
  • 1 tsk timjan
  • 1 tsk salt
  • 2 krm nymalen svartpeppar
  • 500 g passerade tomater
  • 2 st apelsiner
  • 700 g laxfilé
  • 1 st ägg
  • 2,5 dl rapsolja
  • 0,5 st citron saften
  • 1 pkt saffran
  • 1 tsk chili
  • 0,5 tsk salt
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 50 g smör
  • 400 g fänkål
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 1 pkt saffran
  • 2 dl vitt vin
  • 1 tsk timjan
  • 1 tsk salt
  • 2 krm nymalen svartpeppar
  • 500 g passerade tomater
  • 2 st apelsiner
  • 700 g laxfilé
  • 1 st ägg
  • 2,5 dl rapsolja
  • 0,5 st citron saften
  • 1 pkt saffran
  • 1 tsk chili
  • 0,5 tsk salt
  • 1 st vitlöksklyfta

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.