Torsdag - Fiskfärs till biffar och burgare. Som avslutning på denna fiskvecka får det bli det mest klickade fiskreceptet här på bloggen, 27 162 visningar på ett år drygt
Mixa till en tjock fiskfärs. Thailändska fiskbiffar, Tod Mun Pla, är populär street food i Thailand. Vi valde att göra halvstora biffar, men i Thailand gör man ofta nuggetstora "kakor" som äts i en tugga som plockmat
Vi använde torsk till vår fiskfärs och smaksatte den med färsk koriander eftersom det fanns hemma, men har du inte det så kan du använda koriander från burk istället
Det går fint att frysa färdiga fiskfärsbiffar. I vissa fiskaffärer kan man köpa färdigmald fiskfärs. Hacka dem lätt med en kniv och forma dem till biffar
Blanda lökfräs, fiskfärs, fläskfärs, salt, vitpeppar, ägg, grädde och potatismjöl till en slät smet. Så nu var det läge att ta fram gäddfilen från frysen och testa gäddfärsbiffar
Och så kan man ju göra goda biffar på fiskfärs. Fisk skulle jag kunna äta alla dar i veckan. Det är verkligen en middagsfavorit, både till vardag och fest
Smaka av din fiskfärs med pressad vitlök, salt och peppar. Själv blev det torskbiffar istället. Fiskbiffar med grädde, basilika och spenat med touch av chili