Dagens recept: Fiskfärsbiffar
Mat-adoran
Mat-adoran
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 700 g fiskfiléer av torsk, hoki eller kolja
  • 2 msk maizena
  • ½ tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 msk hackad persilja
  • 1 msk finklippt gräslök
  • litet vetemjöl
  • 2 - 3 msk smör eller margarin
  • 1½ dl gräddfil
  • 1½ dl crème fraîche
  • 1 msk hackad persilja
  • 2 msk hackad ättiksgurka
  • 1/4 - ½ tsk curry
  • ½ tsk salt
  • ev vitpeppar
  • 20 minuter
  • 10 minuter att steka
  • 3 msk vetemjöl
  • 1 dl sparrisspad
  • 1 eller
  • 2 äggvitor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.