(Entrecoten blir mediumgrillad) Skär upp fina skivor & servera. Helgrillad entrecote. Tag en fin entrecote i bit, pensla den med olivolja, salta & peppra
Skiva entrecoten i två centimetertjocka skivor. 200 g entrecote. Gnid in med grillkrydda och stek på hög värme efter önskemål (en del vill ha köttet genomstekt andra föredrar det rött inuti)
När du vänder på köttskivorna tillsätter du oyster sauce i grönsakerna. Banka ut entrecoten på båda sidorna och krydda därefter, låt ligga några minuter
Gnid in entrecoten i salt, peppar och lite olivolja. Skär upp ca 1 cm tjocka skivor av entrecoten och servera på tallrik eller fat med bearnaisesåsen, paprika- och ruccolasalladen samt de rostade rotfrukterna till. 700 gram hel entrecote
Mör och saftig stekt entrecote serverad med vitlökskräm. Hasselbackspotatis Krämig potatisgratäng Kraschad potatis med vitlökssmör Perfekt ugnsrostad potatis Fler entrecoterecept