Bränna brylepudding recept

Brylépudding

Brylépudding

Smält sockret i torr stekpanna, häll i vattnet och rör noga, sockret ska vara tefärgat och ska inte brännas vid
Brylépudding

Brylépudding

Smält sockret i torr stekpanna, häll i vattnet och rör noga, sockret ska vara tefärgat och ska inte brännas vid
Att bjuda på tacokväll.

Att bjuda på tacokväll.

Strö på sockret och bränn av med en brännare, om ni inte har en sådan mackapär funkar ugnen lika bra
FIVE STAR CREME BRULEE

FIVE STAR CREME BRULEE

Dela upp det som är kvar av sockret och bränn med en brännare innan servering. Julia & Lovisa säger att dom inte tycker om Creme Brulee men jag tror att dom inte har riktigt koll på vad det är, och misstänker att dom blandar ihop det med brylepudding
Brylépudding

Brylépudding

Brylépudding, eller crème caramel, är ett perfekt recept på en efterrätt som lätt kan bli din specialitet
Brylépudding

Brylépudding

Slå sockret i en stekpanna och låt det smälta och få färg utan att bränna. Egentligen är det här en portugisisk brylépuddning gjord på kondenserad mjölk, Pudim de leite condensado

Brylepudding - Creme Caramel

Smält sockret i torr stekpanna, häll i vattnet och RÖR noga, sockret ska vara tefärgat och ska inte brännas vid

Crème Brûlée med smak av lakrits

Strö ett lager råsocker över varje Crème brûlée och bränn av med en liten brännare. Har man ingen brännare sätter man ugnen på max och övervärme och ställer in formarna högt upp i ugnen men lämnar luckan öppen
Crème caramel

Crème caramel

eller brylépudding, på gammal hederlig svenska. En av mina favoritefterrätter. Ingredienserna är sådana man brukar ha hemma - socker, mjölk och ägg

Crème brûlée sureau

  Ett enklare alternativ är att bränna av sockret med en gasolbrännare.  Sätt ugnen på 125°. Koka upp grädde, saft, pressad citronsaft och socker i en kastrull

Crème brûlée sureau

4 personer. 3 dl vispgrädde. 1½ dl koncentrerad flädersaft. ½ citron. ½ dl stevia. 6 äggulor. ½ dl råsocker

Crème Brûlée

Strö på ett tunt lager råsocker och bränn av ytan med gasolbrännare till ett knäckig yta. Crème Brûlée

Brylépudding - Creme caramel

4 portioner Vaniljpudding med karamellsås av bränt socker. Jag är förtjust i puddingar av alla de slag

Brylépudding – Creme caramel

4 portioner Brylépudding – spansk vaniljpudding med karamellsås av bränt socker. Jag är förtjust i puddingar av alla de slag

Passionsfruktsbrûlée

2 portioner Len och krämig pudding med karamelliserat sockertack och mild smak av passionsfrukt. Jag är förtjust i puddingar av alla de slag

Crema catalana

Lite beror det på hur tjock man gör äggkrämen, då den inte fortsätter tjockna nämnvärt vid kylning Krämen kan ätas som den är toppad med skivade jordgubbar eller så kan man strax innan servering strö över lite brunt socker och karamellisera sockret med gasbrännare