Dela upp det som är kvar av sockret och bränn med en brännare innan servering. Julia & Lovisa säger att dom inte tycker om Creme Brulee men jag tror att dom inte har riktigt koll på vad det är, och misstänker att dom blandar ihop det med brylepudding
Slå sockret i en stekpanna och låt det smälta och få färg utan att bränna. Egentligen är det här en portugisisk brylépuddning gjord på kondenserad mjölk, Pudim de leite condensado
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Strö ett lager råsocker över varje Crème brûlée och bränn av med en liten brännare. Har man ingen brännare sätter man ugnen på max och övervärme och ställer in formarna högt upp i ugnen men lämnar luckan öppen
Ett enklare alternativ är att bränna av sockret med en gasolbrännare. Sätt ugnen på 125°. Koka upp grädde, saft, pressad citronsaft och socker i en kastrull
Lite beror det på hur tjock man gör äggkrämen, då den inte fortsätter tjockna nämnvärt vid kylning Krämen kan ätas som den är toppad med skivade jordgubbar eller så kan man strax innan servering strö över lite brunt socker och karamellisera sockret med gasbrännare