Riv mandelmassan fint, och blanda med de lätt uppvispade äggvitorna till en jämn smet. 1½ dl bovetemjöl1 dl mandelmjöl/mandelpulver100 g riven, äkta mandelmassa125 g vanligt eller laktosfritt smör, alternativt mjölkfritt margarin1 äggula3 - 4 stora, äpplen1 barnmatsburk mangopuré - alternativt en stor, väl mogen mango om du hittar någon200 g riven, äkta mandelmassa2 äggvitorHacka ihop pajdegen för hand eller i matberedare. Nagga botten, och grädda pajskalet ca 12 - 15 minuter i 200 graders ugnsvärme, med folieremsa runt kanten de första 10 minuterna
Riv mandelmassan och jämnfördela i botten på det färdiggräddade pajskalet. Vänd ner rabarberna i créme fraiche blandningen och jämnfördela rabarberna över mandelmassan
Nagga botten med en gaffel. Somrig Hallon- och rabarberpaj med mandelmassa kommer här. Lätt syrlig av hallon och rabarber, söt av mandelmassa och marängsmeten
Botten. Riv mandelmassan och blanda med äggvitorna till en slät smet. Botten. 500 g mandelmassa. Bred ut i långpanna och grädda ca 10- 15 minuter i 200 grader varm ugn
botten. Riv mandelmassan och blanda med äggvitorna till en slät smet. 500 g mandelmassa3 äggvitorRiv mandelmassan och blanda med äggvitorna till en slät smet. 500 g mandelmassa
Klä långpannan med bakplåtspapper och häll ner bottensmeten och tryck ut den i hela bottnen. Riv ner mandelmassan grovt på ett rivjärn i en rymlig bunke, häll ner sockret och äggvitorna och rör om ordentligt till en jämn smet
Botten. Botten. 500g grovt riven mandelmassa. Blanda mandelmassan med äggvitorna (de behöver inte vispas) och bred ut på ett smörat bakplåtspapper och grädda i ca 15 minuter. 500g grovt riven mandelmassa
Omedelbart före servering dekorerar du botten med vispad grädde och massor av sommarens bär. Riv ner mandelmassan i marängsmeten och vänd det snabbt samman