Idag gjorde jag sojakött, med majs och bönsås till det glutenfri pasta och tomatpuré. Undertiden blanda bönor och majs i Crème Fraîche, krydda med olika kryddor helt efter vad du känner för, (jag använde de ovan)
krossad tomat, chilipulver, tacokrydda, majs och kidneybönor. Grundreceptet såg jag i en bok för ett tag sedan men där hade man ett osttäcke på bönröran
Bjud bönröra och bacon till. En god bönröra gör du med 1 burk vita bönor i tomatsås och 1 liten burk majs som grund. Tillsätt sedan bönor och majs och låt allt småputtra samman i 5 minuter
Fyll tortillabröd med bönröra, pico de gallo och majs. Rosta majs i en torr, het panna några minuter. 2 dl majs. Bönröra1 gul lök 1 tsk rapsolja 2 klyftor vitlök 2 msk tomatpuré 400 g krossade tomater (1 förp) 1 tsk salt 2 tsk spiskummin 1 msk chilipulver 1 msk paprikapulver 2 msk oregano ca 800 g konserverade svarta bönor (2 förp) 40 g valnötter. Rostad chilimajs2 dl majs chilipulver
Bönröra. ) med smak av "corn and chicken", alltså påmminer de en del om de tradionella majschipsen. En perfekt tacotallrik ska, enligt mig, innehålla typiska tacokryddor med hetta, salsa, avokado eller guacamole för extra krämighet, någon sötma såsom majs eller ananas, diverse grönsaker samt något med ordentligt crunch
börja med Köttfri Måndag, packa vegetariska lunchlådor eller prova ett god bönröra på smörgåsen. blir det ALLTID över av majsen i burken när du använt det du ska så är det bättre att köpa mindre förpackningar än att ständigt slänga mat som blivit över och glömts bort
(Alternativt vegofärs, bönröra, pulled pork, kyckling eller annat du gillar). Tillsätt majs och kryddor, stek ytterligare innan du blandar i en klick kvarg samt tomatpuré
Smaka av och servera med chilstuvad majs, svart bönröra och bröd. Ett recept från tasteline. Har länge tänkt göra en riktig chili men det har bara inte blivit av