Kokosgrädden gör du genom att sätta en burkkokosmjölk, upp och ner i kylen, över natten. På morgonen vänder du burken, öppnar den som vanligt och skopar ut grädden, som du sedan vispar upp med litevaniljpulver, salt och agave
Vispaihopkokosmjölk, ägg och smulad fetaost. Vispa lätt ägg, salt och vatten. Tillsättfiberhusk och kokosmjöl, litei taget, så att det intebildas klumpar
Häll kokosmjölk på kycklingen och tillsättlimeblad,haricots verts och de förkokta morötterna. Lägg allt i en gryta eller wokpanna och stektills det mjuknat lite, ca
ex använda kokosmjölkistället som redning. För några veckor sedan la jag upp ett blogginlägg om att jag håller på att ta fram ett recept på glutenfria crêpes med kantarellfyllning
Kokosmjölk. Vispa sedan ägg och sötninglitefluffigt. Forma sedan bollar och stekiolivolja. Här kommer lite recept på mat och dryck jag lagat och ätit om sistens
Läggi en större panna och häll på kokosmjölken. Läggibroccolin och rivizucchinin, dela spenaten lite om det är stora blad och läggi dessa också, späd med grädde och lite vatten
Stekt lax som körts först i ugn på lågtemperatur (middag kvällen innan), stektaäggvitor (överblivna från såstillverkning), knaprigarädisor och bladspenat