Canneloni, god gluten- och näst intill mejerifri maträtt :)
Ryskadockor
Ryskadockor
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 1 dl vatten
  • 0,5 dl fiberhusk
  • 2 msk kokosnötmjöl
  • 1-2 tsk salt
  • 1 tsk nässelpulver och
  • 1 tsk torkad basilika
  • ca
  • ha
  • 1 gul lök
  • 400 g krossade
  • 2-3 msk tomatpuré
  • salt och peppar
  • 1-2 tsk basilika
  • 0,5-1 tsk chilipulver
  • 2 dl passerade tomater (ta mer om du vill ha mycket sås)
  • salt peppar
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1,5-2 dl riven ost (använd någon god smakrik hårdost, tex parmesan)
  • 4. Grädda pastadegen i
  • 13. Grädda canneloni i ugnen,

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.