Skär under tiden morot ochpaprika i små tärningar, låt dem fräsa med en stund. Smakerna i min gryta blev lite Italienska de med, med tomat, rödvin och vitlök
Strö över kryddgrönt och servera med potatis. Tillsätt buljong, vin, kryddor och salt. Fräs lök, vitlök, morötter, paprikaoch kantareller i hälften av fettet i en stekgryta ca 5 minuter. Lägg i de frästa grönsakerna och koka ytterligare ca 10 minuter. 1 röd paprika. 1 grön paprika. 150 g kantareller eller annan svamp
Tillsätt buljong, vin, kryddor och salt. Fräs lök, vitlök, morötter, paprikaoch kantareller i hälften av fettet i en stekgryta ca 5 minuter. Lägg i de frästa grönsakerna och koka ytterligare ca 10 minuter. 1 strimlad, röd paprika. 1 strimlad, grön paprika. 150 g delade kantareller eller annan svamp
Bryn köttet, krydda med viltkrydda och pepparmixen. Tillsätt svampen, och låt stekas en liten stund. Fräs löken ochpaprikan i en skvätt olja eller smör i stekpanna