Blanda cremefraiche med dijonsenap, torkad dragon, salt och peppar. purple sprouting broccoli), en ljuvlig kräm med smak av dijonsenap och dragon, pocherat ägg, hyvlad parmesan och lite gräsig olivolja
Vispa upp ägget i en skål, tillsätt ost, vitlök, mjöl, salt och peppar. Eating them on their own their nice enough, but serve with a super easy sauce with cremefraiche, parmesan and lemon zest and this is amazing
Blanda i lökhacket i gräddblandningen och tillsätt färs, ägg, fond, senap, salt och peppar. Finriv citron och vitlök i créme fraiche och blanda samman med citronsaft
Blanda ner ägg, riven parmesanost samt vetemjöl och örter. Jag serverade dem med en enkel avokado och rädis-sallad samt en fetaoströra, jag blandade helt enkelt ett par deciliter cremefraiche med mosad fetaost och en skvätt olivolja
Vispa ägg och grädde. Blanda ned grovhackad ruccola och parmesan. Originalrecptet är för 6 st potionspajer för servering med löjrom och crème fraiche. 2 ägg. 3 dl grovriven parmesan. 2 ägg 3 dl mellangrädde. 3 dl grovriven parmesan
Äter du inte ägg kan du ersätta dem med No-egg eller lite sojamjöl. Äter du inte mjölkprodukter alls hoppar du över parmesanosten och använder någon alternativ variant av crème fraiche
ägg. cremefraiche. riven parmesanost. vispa ägget och rulla kycklingen i ägget. rör ihop cremefraiche, honung, limejuice, currypulver, salt, peppar, gurkmeja och dijonsenat till en dipp
Rör ihop en röra med finriven parmesan och cremefraiche. Alltid lite småreligiöst att koka sommarens första och lägga upp andaktsfullt på tallriken i bästa möjliga sällskap
Vänd nu ner den kokta pastan och lägg i ägg, varmt vatten över kycklingen. Sänk värmen nu och tillsätt cremefraichen och låt puttra så att såsen blir krämig
Vispa ihop ägg och crème fraiche. Blanda ner osten i äggvispet. I med cremefraichen, riven vitlök, hackad lök, citronsaft, salt och peppar, färsk persilja