För mig är det en gåta hur folk kan köpa frysta filéer fyllda med vatten, men fördelen är att de hela ekologiska kycklingarna blir över och ofta säljs till halva priset
-) Till ochmed god att äta på kall i lördags. *Ta ut och låt svalna liten stund, häll sen i kycklingblandningen och klipp/skär dom soltorkade tomaterna och lägg dom sen ovanpå
Massor med smak och barnen mumsade i sig dessa precis som om dom vore vanliga köttbullar. Meat-free Monday är tillbaks med dessa otroligt goda kikärtsbullar
2 dl strimlade soltorkade tomater i olja. 0,5 dl riven parmesan eller grana padano. 12 potatisar, gärna delikatesspotatis som sparrispotatis med fint skal du kan koka utan att skala
Blanda ner tomathacket och den rivna parmesanen. 1 förp 5-minuterssill, 420 g 150 g soltorkade tomater 1 dl grovt riven parmesanost, ca 50 g 2 dl crème fraiche salt och peppar Låt sillen rinna av ordentligt och dela den i mindre bitar. 150 g soltorkade tomater. 1 dl grovt riven parmesanost
Vispa ihop äggen med kryddan, och häll över smeten. Servera med en sallad. Som den här enkla lunchen, t ex, som dottern och jag åt när hon var hemma och hälsade på några dagar under sin ledighet
rejält med klippt, finhackad timjan. Arbeta färsen smidig med pressad vitlök, salt och peppar. Pensla runtom med äggula (kan uteslutas men gör att biffen håller ihop bättre)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.