Utsökt recept på smakrik och mör vildsvinsstekmed smak av timjan, rosmarin och vitlök. Pressa vitlöksklyftorna i en skål, blanda i kryddorna samt olivolja och rapsolja
Häll i bunken med ströbröd. Servera biffarna och sås med potatismos, sallad och lingonsylt. 1) Blanda ströbröd med grädde, ägg, soya, kalvfond, timjan och svartpeppar i en bunke. 3) Skala och riv vitlök och lök. 5) Forma jämnstora biffar med händerna. 6) Stek biffarna på medelvärme i smör. 2) Smaksätt med kalvfond, kinesisk soya, timjan, svartpeppar och några matskedar lingonsylt. 4) Laga biffarna färdiga tillsammans med såsen i ugnen på 200 grader i ca 15 minuter. 1 kg Vildsvinsfärs. 1-2 Vitlöksklyftor
Blanda vitlök, tomater och potatis med persiljan. Blanda färsen och äggulan med salt och peppar. Skala vitlöksklyftorna, skiva dem på längden och stek dem i lite smör
Gnid in steken med salt, peppar, timjan, vitlök och enbär. Nu visade det sej att vildsvinet gick riktig bra att använda till porterstek, med blåbär och enbär blev det automatiskt en vildare smak på den gamla klassikern
Finhacka lök och vitlök och blanda med färs. vitlökssmör. Kålpudding på vildsvinmed savoykål. Vispa ur stekpannan med grädde och tillsätt köttspadet från puddingen i ugnen