När kålen är färdig häller du i sirapen och smakar av med salt och peppar. Blanda finhackade löken med färs, grädde och buljongtärningen (smula ner den) samt peppar och salt
Bred färsen över och täck med resterande kål. Arbeta samman färsen med ris, salt, peppar, paprikapulver, basilika, lök, paprika, passerade tomater, pressad vitlök och 3/4 dl vatten
KÅLPUDDINGMED RÅRÖRDA LINGON OCH GRÄDDSÅS. Det är en rätt som vi ofta fick hemma när jag var liten, och en höjdare som jag tagit med mig i livet, och tillsammans med rårörda lingon blir det en gastronomisk höjdare
Ingredienser Kålpudding Receptet är för 4 personer 500 gram älgfärs* 1 st vitkålshuvud 1 st gul lök 0,5 st röd chili Efter tycke & smak persilja Efter tycke & smak himalayasalt/havssalt Efter tycke & smak svartpeppar Efter tycke & smak kokosolja (alt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.