Vietnamesiska rispapper recept

Vietnamesiska vårrullar med dippsås

Vietnamesiska vårrullar med dippsås

Där i doppar du rispapperna ett efter ett i några sekunder och lyft upp försiktigt med en sked. 12 Rispapper (1 pkt). 12 Rispapper (1 pkt)
Vietnamesiska vårrullar med 3 dippsåser

Vietnamesiska vårrullar med 3 dippsåser

Fyll en stor stekpanna med ljummet vatten så går det lätt att doppa hela rispapper i den. Vietnamesiska vårrullar fyllda med räkor, mynta, koriander, glasnudlar matchas såklart med dippsåser av rang
Vietnamesiska Vårrullar

Vietnamesiska Vårrullar

Köp vanligt rispapper från ex. Det här är så himla gott och fräscht och man kan variera innehållet precis som man vill, så därför blir det inget recept på den här rätten utan mera lite olika förslag på vad man kan ha i dom
Vietnamesiska sommarrullar

Vietnamesiska sommarrullar

Lägg rispapper i blöt några minuter enligt anvisning på förpackningen (en del ska ligga i kallt vatten och andra ska ligga i varmt vatten)
Vietnamesiska vårrullar med nouc cham-dippsås.

Vietnamesiska vårrullar med nouc cham-dippsås.

12 rispapper (ca 7,5 cm x 15 cm). 12 rispapper. Färska vårrullar med räkor, koriander och dipp sås. Du kan fylla dem med vad du vill tex så passar det med avokado till räkorna
Vietnamesiska vårrullar

Vietnamesiska vårrullar

rispapper (tänk på att det INTE ska vara rispapper som man använder till fritering). Ta ett rispapper och lägg i ljummet vatten några sekunder tills det är mjuk och lite sladdrigt
Vietnamesiska sommarrullar med jordnötssås

Vietnamesiska sommarrullar med jordnötssås

Doppa ett rispapper i vatten och låt det bli blött men inte genommjukt. 16 rispapper
, stora. 116 rispapper
, stora 0,5 isbergssalladshuvud, rivet i bitar 150 g glasnudlar, kokta, avrunna och klippta 300 g räkor, skalade (eller 400 gr fast tofu i tjocka stavar) 180 g färska böngroddar 1 morot, i tunna stavar 0,5 gurka, i tunna stavar 4 salladslökar, i tunna strimlor 1 kruka koriander 1 kruka mynta 1 kruka thaibasilika
Vietnamesiska sommarrullar

Vietnamesiska sommarrullar

Koka kycklingfilén i buljongen i ca 10 minuter. Ta upp och skiva i 0,5 cm skivor. Låt svalna. SåsBlanda ihop ingredienserna till respektive sås
Vietnamesiska vårrullar

Vietnamesiska vårrullar

Blötlägg ett rispapper i taget i en skål med varmt vatten (några sekunder). Vietnamesiska vårrullar passar bra till förrätt, på buffén eller som en liten kvällsrätt
Vietnamesiska sommarrullar

Vietnamesiska sommarrullar

12 stora vietnamesiskarispapper. 1Vårrullar12 stora vietnamesiskarispapper 0,25 isbergssalladshuvud, rivet i bitar 150 g glasnudlar, kokta och avrunna 150 g färska skalade räkor 200 g kycklingfilé 5 dl kycklingbuljong 200 g salmalax 1 näve färska böngroddar 1 morot, skuren i tunna stavar 0,5 gurka, skuren i tunna stavar 4 salladslökar i tunna strimlor 1 kruka koriander 1 kruka mynta 1 kruka thaibasilika
Vietnamesiska vårrullar


Vietnamesiska vårrullar


­Upprepa med resterande ­rispapper. 8-10 runda rispapper, finns i asiatiska hyllan
. 1Doppa ett rispapper i taget i hett vatten i 10 sekunder
Vietnamesiska vårrullar med räkor

Vietnamesiska vårrullar med räkor

12 ark rispapper. Receptet gäller för 12 st 50 g glasnudlar 12 ark rispapper 1 morot ½ purjolök ½ gurka 100 g skalade räkor 2 msk hackad färsk koriander Såser
Vietnamesiska rispappersrullar

Vietnamesiska rispappersrullar

Ett perfekt krispigt snacks är vietnamesiskarispappersrullar som dippas i en pikant sås. Rullarna tillverkas genom att rispappersrundlar doppas i varmt vatten några sekunder tills de blir mjuka
Vietnamesiska vårrullar - Jessica Frejs recept

Vietnamesiska vårrullar - Jessica Frejs recept

Vårrullar36 rispapper 4 morötter, strimlade eller rivna 2 stjälk salladslök 1 gurka, strimlad 2 avokador, i bitar 60 g spenat 180 g böngroddar 400 g kyckling, tillagad och kall (eller räkor och rå lax) 100 g cashewnötter 1 kruka koriander 1 kruka thaibasilika 1 limefrukt, i klyftor
Vietnamesiska Vårrullar

Vietnamesiska Vårrullar

Vietnamesiska Vårrullar görs med rispapper. Jag har testat både runda och fyrkantiga rispapper och Jag föredrar dom fyrkantiga
Vietnamesiska vårrullar med vildsvin

Vietnamesiska vårrullar med vildsvin

Lägg ett rispapper på en ren skärbräda eller annat slätt underlag. 4 port- 300 g färdigstekt vildsvinskött i strimlor- 4 ark rispapper- 1 morot i tunna, tunna strimlor- 4 blad isbergssallad- 1 mango i tunna strimlor- 0,5 gurka i tunna strimlor- färsk mynta- färsk koriander- 0,5 röd chili- böngroddar- 1 dl jordnötter hackade