Fyll en stor stekpanna med ljummet vatten så går det lätt att doppa hela rispapper i den. Vietnamesiska vårrullar fyllda med räkor, mynta, koriander, glasnudlar matchas såklart med dippsåser av rang
Köp vanligt rispapper från ex. Det här är så himla gott och fräscht och man kan variera innehållet precis som man vill, så därför blir det inget recept på den här rätten utan mera lite olika förslag på vad man kan ha i dom
12 rispapper (ca 7,5 cm x 15 cm). 12 rispapper. Färska vårrullar med räkor, koriander och dipp sås. Du kan fylla dem med vad du vill tex så passar det med avokado till räkorna
rispapper (tänk på att det INTE ska vara rispapper som man använder till fritering). Ta ett rispapper och lägg i ljummet vatten några sekunder tills det är mjuk och lite sladdrigt
Doppa ett rispapper i vatten och låt det bli blött men inte genommjukt. 16 rispapper , stora. 116 rispapper , stora 0,5 isbergssalladshuvud, rivet i bitar 150 g glasnudlar, kokta, avrunna och klippta 300 g räkor, skalade (eller 400 gr fast tofu i tjocka stavar) 180 g färska böngroddar 1 morot, i tunna stavar 0,5 gurka, i tunna stavar 4 salladslökar, i tunna strimlor 1 kruka koriander 1 kruka mynta 1 kruka thaibasilika
Blötlägg ett rispapper i taget i en skål med varmt vatten (några sekunder). Vietnamesiska vårrullar passar bra till förrätt, på buffén eller som en liten kvällsrätt
12 ark rispapper. Receptet gäller för 12 st 50 g glasnudlar 12 ark rispapper 1 morot ½ purjolök ½ gurka 100 g skalade räkor 2 msk hackad färsk koriander Såser
Ett perfekt krispigt snacks är vietnamesiskarispappersrullar som dippas i en pikant sås. Rullarna tillverkas genom att rispappersrundlar doppas i varmt vatten några sekunder tills de blir mjuka