Till och med barnen tyckte det var gott, de fick dock inte så mycket av själva buljongen då den blev ganska stark (även innan den extra ingefäran och chilin åkte i)
Hela rätten hänger ju på att det är en god buljong, så jag ska göra en från grunden enligt en vietnamesisk tjej som lagar mat för Tasty (här finns originalreceptet på engelska), men såklart pillar jag lite på receptet när jag gör om det
Häll över den heta buljongen och ät. Så jag tänkte att vi provar denna vietnamesiska soppa. Vietnamesisk soppa (4 portioner). 1 liter kycklingbuljong (1 liter vatten, 2 buljongtärningar). Koka upp buljongen med soppingredienserna och låt småkoka 15 min. Vietnamesisk soppa (4 portioner). 1 liter kycklingbuljong (1 liter vatten, 2 buljongtärningar)
Sila och spara buljongen. Koka nudlarna i resten av buljongen enligt anvisning på förpackningen. Fördela nudlar och isbergssallad i fyra djupa skålar, slå ev på lite buljong och lägg på köttet
Tillsätt buljong, vinäger, soja, stjärnanis och ingefära. 8 dl oxbuljong. Skär köttet i små tärningar. Fräs dem tillsammans med chili och vitlök i smör i en gryta
)(Den påminner mig om soppan jag brukar äta på Lilly Anh restaurangen, nära Möllevångstorget i Malmö)Till soppan behövs kött, nudlar, buljong, och tillbehör
Sila och spara buljongen. Koka nudlarna i resten av buljongen enligt anvisning på förpackningen. Fördela nudlar och isbergssallad i fyra djupa skålar, slå ev på lite buljong och lägg på köttet
Nudelsoppor, kycklingsoppa, klar buljong, massor med citron, ingefära och koriander. Efter att ha ätit den här soppan i Malmö på vår lilla favoritvietnamesiska restaurang är det ett vanligt inslag i vårt kök
Vietnamesisk Phosoppa på köttbuljong. Detta är en soppa (med olika varianter) baserad på buljong som man sedan har tillsatt en mängd grönsaker och risnudlar till