En burk röd stenbitsrom. 3 dl riven västerbottenost. Sätt ugnen på 225 grader. Hacka samman mjöl och smör till en grynig massa, tillsätt vattnet och arbeta ihop till en deg
sikrom eller stenbitsrom. 3 dl västerbottenost. 3 dl västerbottenost. I stället för att ha en stor paj så kan det vara trevligt att göra små portionspajer
2 dl riven västerbottenost. 25 g röd stenbitsrom. Överbakning2 dl riven västerbottenost 1,5 dl hackade räkor från burk i lake 1 dl cremé fraiche 0,5 dl hackad dill 0,5 dl hackad gräslök 100 g färdig skagenröra på burk 25 g röd stenbitsrom salt och peppar
Västerbottenost. Eftersom löjrom kostar en slant som kanske inte alltid känns värd att lägga så fungerar det utmärkt med exempelvis röd stenbitsrom eller något annat som man gillar
Förutom de vanliga traditionella rätterna så tycker jag att min Skaldjursmoussetårta är väldigt god på midsommarbuffén och självklart även en klassiker som Västerbottenost-paj som fungerar perfekt till nästan allt
Ingen Västerbottenost paj dock. Går även bra med stenbitsrom eller sikrom. Man kanske kan tro att man i Glommen äter kräftor varje helg, men så är det i alla fall inte för oss