D. e. g. V. t. m. j. ö. l. 5. 0. T. o. r. ä. s. 2. k. a. n. 3. M. d. S. c. F. y. i. A. u. b. P. p. 6. f. G. L. 1. H. v. å. K. B. h. ,. 4. (. °. ). /. 7. 8. 9. -. Ä. N. R. t D. d l. s t
) Nog ordat om mathållning, maggar och etiketter, över till huvudrollsinnehavaren av dagens köksinläggning som alltså är den ack så berömda Västerbottenpajen
Häll i tomat ochsmåkoka ihop på medelvärme. Fräs lök, vitlök och paprika lätt i ghee. Blanda ner kokt skivad okra, basilika, salt, peppar och citronsaft
Riv osten och blanda ner i mjölkblandningen. Salta och peppra. salt och peppar. Så här gör du 15 minuter Rulla ut smördegen och skär ut fyrkanter. Vispa 1 ägg och pensla smördegen
Gör en liten grop i mjöl-smör blandningen och smula jästen så den ligger i gropen. Dessa små saftiga semlor, passar toppen till alla som inte riktigt orkar en vanlig stor semla
och gjorde några småjusteringar. I och med dessa minipajer så fick jag åter användning av mina loppisfyndade mazarinformar som jag senast använde när jag bakade toscamazariner, här,
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.