Varva lasagneplattor, squash, färsröra och oströra. 200 g färska lasagneplattor. 2 dl riven västerbottenost (eller annan ost du tycker om). 200 g färska lasagneplattor. 2 dl riven västerbottenost (eller annan ost du tycker om)
En vegetarisk lasagne utan lasagneplattor är perfekt när det kommer glutenallergiker på middag. ca 50 g västerbottenost eller parmesan. ca 50 g västerbottenost eller parmesan
Vispa ihop grädde med västerbottenost och slå över rullarna. Canneloni med kantareller och västerbottenost, 6 pers. 250 g färska lasagneplattor, 12 st eller dela 6 större på mitten1 gul lök, hackad200 g rivna morötter, ca 3 st200 g färska champinjoner, i rätt små bitar100 g förvällda kantareller (ta lite mer om de är färska)2 dl crème fraiche2 msk konjak2 msk färsk timjan (el. 1 tsk torkad)1 tsk salt1 krm svartpeppar3 dl vispgrädde3 dl riven västerbottenost200 g färsk spenat70 g pinjenötterSätt ugnen på 225°. 250 g färska lasagneplattor
Fortsätt att varva lasagneplattor, sås och tomatskivor tills allt är slut. Lägg 2 lasagneplattor i botten av en smord eldfastform, ca 20x25 cm. 9 lasagneplattor
Rev över lite extra Västerbottenost på slutet vilket blev riktigt gott. Ta fram en ugnsfast form och varva tomatmjölk, kyckling, mozzarellaost och lasagneplattor
Fördela ostskivor, skinka och salvia på lasagneplattorna. * 6 st lasagneplattor, färska* 200 g västerbottenost* 150 g kokt skinka, tunna skivor* Färsk salviaTomatsås. 6 st lasagneplattor. 200 g västerbottenost