Blötlägg cashewnötterna i minst fyra timmar i en skål med vatten i kylskåpet. Den passar utmärkt både som ett vegetariskt och ett veganskt alternativ till sommarens olika bufféer
Lasagne gå att variera i det oändliga och här kommer en smarrig vegetarisk sådan. Flera av er har önskat mer vegetarisk mat och jag älskar verkligen det vegetarisk alternativet
Den här gången fick det bli en vegetarisk paj med inspiration från Italien. Idag blir det paj igen, det har blivit några stycken den senaste tiden med lite olika fyllningar
Mysiga höstdagar med korvgrillning i skogen börjar närma sig. Korven är vegetarisk. Även om det kanske än så länge är mer svala sensommarkvällar med korvgrillning som hägrar så längtar jag faktiskt lite till hösten
Nu när zucchinin (äntligen) är slut för det här året ser jag fram emot att börja använda andra grönsaker och rotfrukter i maten, för den senaste tiden har det känts som att vi inte har ätit mycket annat än zucchini (och rödbetor)
Här har jag gjort en vegetarisk variant av LCHF-pizzan och toppat med en lättfixad tomatsås och zucchini, Har du tid kan du gärna koka ihop tomatsåsen en stund, men det går bra utan också
Här kommer en snabblagad och fruktansvärt mumsig lasagne som med fördel serveras inte alltför varm. Varva lasagneplattor, keso, tomatröra, löken, solrosfrön och ost
Den här veckans vego får bli en lite annorlunda paj med färska champinjoner och zucchini, och med ett krämigt täcke av mozarella och kronärtskockspesto
Varva i en ugnssäker form lasagneplattornamed grönsaksröra, riven ost, fetaost, oliver och spenat. Smaka av med salt, peppar och färsk strimlad basilika
Servera med lite ruccola och tomater, toppa gärna lasagnenmed lite rostade pumpafrön vid servering. I och med mer vego så har jag fått upp ögonen för bönor och linser – något jag avskydde förr
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.