Du tillagar allt i samma ugnsform och kokar såsen under tiden. Beroende på hur tjock du gör limpan och hur stora du gör rotsaksbitarna så kan de dock behöva gå lite olika länge i ugnen, så ett tips är att när limpan är klar så kan du ta av den från formen och låta rotsakerna gå klart själva
Lägg den inlindade kycklingen i botten på en smord, ugnsfast form. Här kommer en riktigt smakrik maträtt för vinterkvällens fredagsmys, det är parmainlindad kyckling i en gräddig sås med smak av enbär och kantarell
Skär köttet i skivor och värm eventuellt upp det försiktigt i ugnen om det svalnat för mycket. Tillsätt svagdricka, enbär, lagerblad och buljongtärning
Tranchera kalkonen och lägg upp på ugnssäkert fat. Häll på vatten och lägg i lök, morötter och enbär. * Ugn 225 grader. **Ugn 175 grader. Vid serveringstillfället värms kalkonen under folie i 150 grader varm ugn. 5 enbär
Lägg i en ugnsfast form. "Vanliga" smaker enligt Johans önskemål, när jag föreslog enbär mm. Kör biffarna färdiga tillsammans med såsen i ugnen på 200 grader i ca 15 minuter