Servera köttet tillsammans med kokt potatis och grillade äppelskivor. Lägg kotletterna i senapsmarinad, eller blanda senap och finhackad salvia och stryk blandningen på båda sidor av kotletterna
Ingredienser Portioner. 4 1 kg mjölig potatis skalad och skuren i bitar 2 1/2 dl mjölk 3 msk smör eller margarin 2 grovt rivna äpplen 3 msk hackad persilja salt och peppar 4fläskkotletter matlagningsyoghurt pepparrot Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Vänd i fläskkotletternaoch låt de stå lite. Blanda till marinaden i en bunke genom att ha i vitt vin, tomatpuré, honung, salvia och en skvätt olivolja, smaka av med salt och svart peppar
Klyfta äpplenaoch lägg i formen med den nu halvfärdiga potatisen. Krydda med salvia. Salta och peppra fläskkotletternaoch stek snabbt på hög värme i ister
Blanda sedan med crème fraiche och. fyll den med baconröran. och tärna äpplena. - en helgfavorit som är lätt att förbereda och servera till många glada
4. 4. 4. 4. 4. 4. 4. F. ö. r. e. t. a. g. s. d. n. f. i. c. k. v. ä. l. å. S. m. o. j. h. y. J. u. p. 5. 2. 0. K. -. é. b. D. ,. T. P. &. H. 1. L. U. B. V. N. d l. s t
Blanda sedan med crème fraiche och. fyll den med baconröran. och tärna äpplena. - en helgfavorit som är lätt att förbereda och servera till många glada
Servera röran på grovt bröd och dekorera gärna med en klase vinbär. Salt och peppar. Salt och peppar. 4 dl skalade räkor. 4 msk crème fraiche. 1 äpple i små bitar. 4 dl skalade räkor. 4 msk crème fraiche. 1 äpple i små bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.