Torskrygg ris recept

Torskrygg i gräddig baconsås

Torskrygg i gräddig baconsås

Under tiden, koka riset och gör en enkel sallad med rödlök. Så hittade jag denna torskrygg bland alla lagade recept och kände att det var dags för en fiskrätt här på bloggen
Torskrygg med parmesantäcke

Torskrygg med parmesantäcke

Servera med pressad potatis eller ris. En bra rätt med torskrygg som går att förbereda i god tid och bara ställa in i ugnen
Torskrygg med fänkålssås

Torskrygg med fänkålssås

Fisk4 bit torskrygg, à 150 g 1 tsk vitpeppar 1 tsk salt. Ristimbal2,5 dl ris 0,5 tsk gurkmeja. Fisk4 bit torskrygg, à 150 g 1 tsk vitpeppar 1 tsk salt
Torskrygg med brynt smör, chili, ingefära och vitlök

Torskrygg med brynt smör, chili, ingefära och vitlök

Till servering potatis, pressad till servering (eller japanskt ris). 800 g torskrygg, gärna med skinnet kvar 125 g smör 1 msk ingefära, riven 2 klyftor vitlök, rivna 2 msk japansk soja 4 pak choi 3 msk ostronsås 2 limefrukter 3 msk sötmandel, rostad, grovhackad 1 röd chilifrukt, finhackad 1 msk svarta sesamfrön salt svartpeppar neutral matolja, till stekning
Torskrygg med spenat och gul curry

Torskrygg med spenat och gul curry

ris eller couscous. torskrygg. Servera med ris. 4 st torskrygg. (4 port. ). 4 st. à 125 gr. 200 g färsk spenat. 1 burk kokosmjölk 400 g

Torskrygg i krämig vitlöksås

Servera med potatis eller ris och en god sallad till. Vill man så kan man använda laxfilé istället för torskrygg – det är precis lika gott
Torskrygg i mustig tomatsås

Torskrygg i mustig tomatsås

kokt potatis eller kokt ris. Servera med nykokt potatis och grönsaker Torskrygg i mustig tomatsås. 400 g torskrygg eller torskfiléer. 400 g torskrygg eller torskfiléer