Torskrygg med fänkålssås
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 3 1 röster

Ingredienser

  • Fisk4 bit torskrygg, à 150 g 1 tsk vitpeppar 1 tsk salt
  • Vitlöksrostad brysselkål300 g brysselkål 1 klyfta vitlök 1 msk smör 1 msk rapsolja 2 krm flingsalt svartpeppar, några drag med kvarnen
  • Fänkålssås2 msk olivolja 1 fänkål (stor) 2 gula lökar 1 msk curry, Ras el Hanout eller annan 2 dl vitt vin 2 msk sherry 2 dl vatten 1 fiskbuljongtärning svartpeppar, några drag med kvarnen 1 msk dragon, torkad eller 0,5 kruka färsk 1 msk svensk senap 2 dl syrad grädde (eller vanlig grädde) 1 tsk ev sriracha mayo sauce
  • Ristimbal2,5 dl ris 0,5 tsk gurkmeja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.