Lätt, lättare, lättast att göra är denna fiskvariant på Skomakarlåda. Namnet kommer troligen från köttbitens form iklassikern med biff, att den får formen av en skosula när den steks
Krämig, gräddig pasta. Härligt. Fredagar har jag ingen större lust och lägga ner onödigtidi köket. Vill mest slappa, ha det bra och slöa… Kvällsmaten ska vara, ”snabb – lätt o laga – och god”
Det var ett tag sedan mitt senaste inlägg. Men jag hoppar rätt ini leken igen med en smarrigfirre. Torsk är en av minafavoritfiskar, och den är återigen helt ok att äta då man kan få tag ifinfin odlad torsk
En rejäl bittorskrygg med skirat smör och riven pepparrot. Enklast möjliga är nästan godast. Torskrygg är enkelt att tillaga, fast och finti köttet och lätt att variera
Lägg ovanstående smörblandningi en ugnsfast form, som ni sedan lägger torskryggsfileerna ovanpå. En god rätt som både barn, tonåring och vuxna åt med god aptit
Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan. Fisk gräddas under krämig hummersås och smakade riktigt bra
Idag på jobbet serverade jag rimmad, kokt torskrygg med äggsås. Bland det mest omtyckta ikategorin husmanskost enligt många av er och jag instämmer (lite grann)
I början av veckan kom en vän över med två stora kassar mat. Wow vilkenöverraskning. Förutom att jag förstås blev jätteglad fick jag också en massa härligenergi eftersom jag var inne på min tredje vecka med sjuka barn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.