Fisk gräddas under krämig hummersås och smakade riktigt bra. Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan
Jag blev väldigtinspirerad av maten som Paul Svensson lagade till oss itisdags på örtskolan (läs om tisdagen HÄR) så med inspirationifrån hans torskrätt så tillagade jag den här goda rimmadetorskryggen som fick sällskap av en krämig ärtstomp
Skär fläskfilénimindrebitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivitgenomskinlig
Citronsaft efter smak. Smör eller olja tillstekning. TIPS. Du kan utesluta grädde eller mjölk i såsen, de har jag i för att späda ut crème fraichen som är lite tjock
Blev inte alla dumt faktiskt, Johan gillade det också. Själva fyllningen är från ett recept jag tidigare lagt upp här på bloggen, men man kan ju fylla pajen med precis vad som helst
En riktigt god pastasallad att lägga på minnetinför sommarens picknickar, bufféer och grillkvällar. Pastan blandas med crème fraiche och hemmagjord pesto, grilladkyckling, knaperstekt bacon, paprika, purjolök och fetaost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.