Lägg tillbaka torsken och servera. Lägg grova bitar av kål och äpple i botten. Dela torsken i 4 bitar, lägg sen i formen. 600 g g Norsk Torskfilé Norsk Torskfilé. 3 st st äppleäpple. Ingredienser Antal portioner - + 600 g g Norsk Torskfilé Norsk Torskfilé 0,5 st st lök, gul lök, gul 3 st st äppleäpple 0,25 st st vitkål vitkål 1 msk msk senap, skånsk senap, skånsk 1 msk msk smör smör 1 dl dl crème fraïche crème fraïche
Stek äpplen och nötter tills allt fått lite färg i pannan. Kärna ur och klyfta 2 röda äpplen. Stek 2 torskryggfilébitar à 125 g i ½ msk smör 2–3 min per sida till fin färg. Blanda äpplena med 1 msk hackad persilja och strö över torsken. 2 st röda äpplen. 2 st torskryggfilébitar à 125 g
4 600 g torskfilé 900 g fast potatis Sås 1 fänkål 1 rött äpple 1 gul lök 1 msk smör eller margarin 1 tsk curry 1 msk tomatpuré 2 dl vispgrädde 2 dl vatten 1 kycklingbuljongtärning salt och peppar 1 ask dill (à 20 g) Till servering 1 dl rostad lök Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
äpple (svenskt). Ugnsbakad torsk. Skala även tunna skivor av zucchini och äpple. äpple (svenskt). torskfilé i bitar (ca 200 g per person). Skär torsken i ca 10 cm stora bitar. torskfilé i bitar (ca 200 g per person)
Skala äpplet och skär den i små bitar. Torsk är fantastiskt gott och den har fått stå lite bakåt för vi äter mycket lax, men det ska bli ändring på det