Stekt torsk med potatis- och pepparrotsstomp
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 700 g Potatis Fast
  • 2 msk Pepparrot Färsk
  • 0.3 st krukor Gräslök - färsk
  • 1 dl Creme Fraiche Naturell
  • 2 msk Mat & Bak Smör
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 600 g Torskfilé Färsk
  • 0.5 st Citron
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 0.5 msk Olivolja
  • 0.5 msk Mat & Bak Smör
  • 0.5 st Gurka
  • 1 st Äpple Granny Smith
  • 0.8 st krukor Gräslök - färsk
  • 0.5 st Citron
  • 1 msk Olivolja
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.