Jag gjorde enenkel sallad till medspenat, gurka, rödlök och fetaost samt tre olika såser/röror, men de går precis lika bra att servera i pitabröd med sallad och någon god sås
När jag för någon dag sedan la ut en bild. Jag kan berätta att första omgången jag bakade hann jag knappt få klara innan tre kakmonster (inte jag då) hade rensatkakburken så det enda som fanns kvar var några smulor på botten, så jag antar att ävenen jordnötskaka á la lchf kan vara god
Avsluta med att bryta över bitar av chevre. sharethrough-placement"). v=wpcom-no-pv". Jag har upptäckt enny jättegod favorit, att koka helt bovete och ha i en sallad istället för tex couscous eller bulgur
Stek på medelvärme så den får fin färg och är genomstekt. Som lite gick man ju simskola och sedan dess har jag tagit mig fram i vatten behjälpligt med stora vida simtag och bensparkar
Canelloni med fänkål och spenat. Vi grillade ryggbiff och matchade med sallad och aioli. När vi var bjudna hos Westhoff/Svensson fick vi dessa fantastiska Canellonisarna
mixa slätt med stavmixer eller i blender. späd med creme fraiche och låt koka upp. -) dels för att jag gjorde för fyra pers men bara jag var hemma och har ett par burkar i frysen, men framför allt för att det var fantastiskt gott
Vi äter gärna grillat, grillar ganska ofta tycker jag under vår- och sommarsäsongen, och älskar god mat men trots det så har vi aldrig grillat annat än diverse olika köttbitar, allt från entrecote till fläskfilé, kyckling, hamburgare och diverse korvar så klart samt en hel del olika tillbehör som champinjoner fyllda med ädelost, baconlindad halloumi, majskolvar á la New York och sparris med parmesanost och pinjenötter
smör att steka i. Lägg tillbaka kycklingen i pannan och krydda med chilipulver. Jag skickar här med ett barnmatsrecept, är det någon läsare där ute som är intresserad så kan jag lägga upp fler
Jag äter mina antingenmed lite bär och grädde eller som toast. Gjorde enny laddning våfflor till frysenhäromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.