2. Hacka lök och vitlök fint, fräs i olja i en kastrull. Slå över krossade tomater och låt småputtra medan zucchinirullarna förbereds.
3. Skölj zucchinin och skär av det yttersta i båda ändarna. Hyvla den med osthyvel i långa, tunna skivor.
4. Skär gillost i lika många stänger som zucchiniskivorna. Rulla in en oststång i varje. Lägg dem på rad i en ugnsfast form (ca 15 x 25 cm). Smaka av tomatsåsen med salt, peppar och örtkryddor och slå över zucchinirullarna och grädda dem i mitten av ugnen cirka 20 minuter.
Tillbehör: Serveras med ugnsbakade potatisklyftor, chili-aioli och smördegspiroger med spenat och fetaost.
Hade vinprovning med vininnorna hos mig förra torsdagen, eftersom vi snart ska åka till Barcelona så tyckte jag att det passade bra med Spanska Tapas tyckte det passade bra efterso vi åker till Barcelona nu i Oktober
Till lunch gjorde vi zucchinirullar, hittade receptet i senaste numret av "mer smak". Det stämmer säkert på vissa även om jag tror att "medel svensson" äter lika mycket kött som "medel lchfare"
Zucchinirullarmed cashewröra. Eftersom att jag just nu försöker bli mer basisk i kroppen tycker jag att det är kul och intressant att utforska och experimentera med raw food och äter mer levande föda
Och jo – jag har ett annat inlägg medlakto-ovo vegetariska tapas som jag skrev för några år sedan. Veganska pilgrimsmusslor på svamp med blomkåls- och misopuré
Hoppas att allt är fint med er. Men nu – till tapasen. Det är svårt att riktigt ta in allting som händer och vad det kan innebära på sikt med allt som pågår runt Jävligt Gott just nu, men jag försöker göra mitt bästa för att inte tappa fokus eller bränna ut mig
I lördags fixade vi ett slags tapas till middag och mello-tittandet. Recept -. Ljuvligt krämig hummus med grönsaksstavar (selleristjälkar, morötter och paprika), gröna oliver, körsbärstomater och fröknäcke
MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. Jag använde dock inte Jamon Iberico utan en annan god lufttorkad skinka och det blev riktig bra det med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.