Trevliga tapas och annat gott
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 påse
  • 1 dl finriven parmesan
  • 8 personer
  • Ramslöksgremolata med lime
  • 1 dl finhackad ramslök
  • 1 lime, rivet skal och pressad saft
  • 4 vitlöksklyftor, finhackade
  • 2-3 msk olivolja
  • Tomatmarinerad filé, 8-10 bufféport.
  • 6 kycklingfiléer (alt. quornfilé eller fläskfilé)
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 burk (140 g) creme av soltorkade tomater i olja (el. mixa tomater själv)
  • 1 dl olivolja
  • ½ dl rödvinsvinäger
  • 1 kruka basilika, strimlade blad
  • salt & svartpeppar
  • 3 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 påse (70 g) ruccola, grovt hackad
  • 100 g soltorkade tomater, hackade
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 ägg 1 dl vispgrädde
  • 1 3/4 dl kesella
  • 1 dl riven ost
  • Chilimarinerade bönor, 10 buffèport. (om alla äter bönor)
  • 2 paket/burkar blandade bönor
  • 1 stjälk seller, finhackad
  • 1 chili med valfri styrka, finhackad
  • ½ rödlök, finhackad
  • ½ dl finhackad bladpersilja
  • ½ dl olivolja
  • ½ dl rödvinsvinäger
  • salt och svartpeppar
  • Chèvre med chilihonung, 8-10 buffèport.
  • 200 g chèvre, skuren i 2-3 skivor 1 dl valnötter, grovt hackade
  • ½ dl flytande honung
  • ½ msk chiliflakes

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.