Råraka
Matilda
Matilda

Råraka

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg potatis
  • 100 g margarin
  • 1 tsk salt
  • 80 g tångcaviar
  • 1 st rödlök
  • 0,5 dl gräslök
  • 1 dl créme fraiche

Beskrivning

    Receptet är för 4 personer

    1. Smält 50 g av smöret. Tvätta potatisen och grovriv den. Blanda potatis med smör och salt.

    2. Hetta upp rikligt med smör i en stekpanna. Klicka ut potatisen i pannan och tryck till med en stekspade så rårakan blir tunn. Stek på hög värme ca 2 min per sida. De ska få fin färg och bli krispiga.

    3. Servera krispiga rårakor med créme fraiche, tångkaviar, finhackad lök och gräslök.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.