11 dl konc svartvinbärssaft. 1500 g brysselkål. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1½ kg fransyska 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 2 flaskor porter à 33 cl 1 dl konc svartvinbärssaft ½ dl kinesisk soja 7 vitpepparkorn 7 enbär 1 krm torkad timjan 3 dl Arla Köket® syrad grädde 30% 1 msk majsstärkelse salt vitpeppar Rostad potatis. 1½ kg delikatesspotatis 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 1 tsk flingsalt 500 g brysselkål 1 dl svartvinbärsgeléSkala och skiva lök och vitlök. 1Koka brysselkålen i saltat vatten ca 5 min. 1Skär portersteken i tunna skivor och servera med sås, rostad potatis, brysselkål och svartvinbärsgelé
Tillsätt sedan soja, ostronsås, kalvfond, koncentrerad svartvinbärssaft och en skvätt whiskey. Serverades ihop med kokt potatis, kokta morötter och brysselkål
Häll sedan i porter, svartvinbärssaft, soja, kryddor och smula i buljongtärningen. Brysselkål. 1 dl svartvinbärssaft koncentrerad. 1 dl svartvinbärssaft koncentrerad
Koka uppvatten och svartvinbärssaft. Servera med kokt potatis, såsen vinbärsgelé och brysselkål. 1. Välj en gryta så kött och termometer precis får plats
Skiva tunt och servera med sås enligt nedan, någon potatis samt gelé, haricots verts, kanderad brysselkål, kokt broccoli eller andra smaskigt tillbehör
Häll i porter, svartvinbärssaft och soya. Servera gärna med kokt eller pressad potatis, amerikansk grönsaksblandning alt smörkokta haricots verts och/eller brysselkål