Svartvinbärssaft brysselkål recept

Porterstek - lätt och gott i grytan med den allra godaste såsen

Porterstek - lätt och gott i grytan med den allra godaste såsen

brysselkål eller någon sorts gröna bönor. brysselkål eller någon sorts gröna bönor. 1/2 dl koncentrerad svartvinbärssaft. 1/2 dl koncentrerad svartvinbärssaft. 1/2 dl koncentrerad svartvinbärssaft. 1/2 dl koncentrerad svartvinbärssaft
Porterstekta oxrullader

Porterstekta oxrullader

Servera dem i såsen med potatis och brysselkål. Servera oxrulladerna med potatis, brysselkål och svartvinbärsgelé
Recept: Porterstek med Hasselbackspotatis. #Gästbloggat

Recept: Porterstek med Hasselbackspotatis. #Gästbloggat

brysselkål eller någon sorts gröna bönor. )1/2 dl svartvinbärssaft + 1/2 dl vatten 1 msk svartvinbärsgelé3/4 dl äkta kinesisk soja6 hela vitpepparkorn2 tsk torkad oregano 1 knippe färsk oregano2 skivade gula lökar2 morötter i grova slantar2 hela vitlöksklyftor2 köttbuljongtärningarSåsen görs av. 1/2 dl svartvinbärssaft
PORTERSTEK

PORTERSTEK

brysselkål eller någon sorts gröna bönor. 1/2 dl svartvinbärssaft + 1/2 dl vatten. 1/2 dl svartvinbärssaft +
Åh, porterstek du ljuva - med bästa polarna hasselbackare!

Åh, porterstek du ljuva - med bästa polarna hasselbackare!

brysselkål eller någon sorts gröna bönor. brysselkål eller någon sorts gröna bönor. 1/2 dl svartvinbärssaft + 1/2 dl vatten 1 msk svartvinbärsgelé. 1/2 dl svartvinbärssaft + 1/2 dl vatten 1 msk svartvinbärsgelé. 1/2 dl svartvinbärssaft + 1/2 dl vatten 1 msk svartvinbärsgelé. 1/2 dl svartvinbärssaft + 1/2 dl vatten 1 msk svartvinbärsgelé
Porterstek

Porterstek

11 dl konc svartvinbärssaft. 1500 g brysselkål. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1½ kg fransyska 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 2 flaskor porter à 33 cl 1 dl konc svartvinbärssaft ½ dl kinesisk soja 7 vitpepparkorn 7 enbär 1 krm torkad timjan 3 dl Arla Köket® syrad grädde 30% 1 msk majsstärkelse salt vitpeppar Rostad potatis. 1½ kg delikatesspotatis 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 1 tsk flingsalt 500 g brysselkål 1 dl svartvinbärsgeléSkala och skiva lök och vitlök. 1Koka brysselkålen i saltat vatten ca 5 min. 1Skär portersteken i tunna skivor och servera med sås, rostad potatis, brysselkål och svartvinbärsgelé
Köttfärslimpa med svampsås

Köttfärslimpa med svampsås

Tillsätt sedan soja, ostronsås, kalvfond, koncentrerad svartvinbärssaft och en skvätt whiskey. Serverades ihop med kokt potatis, kokta morötter och brysselkål
Vegetarisk "vilt"färs-gryta

Vegetarisk "vilt"färs-gryta

Red till sist grytan med maizena, och servera med ris, brysselkål och röd vinbärsgelé. 1 msk svartvinbärssaft
Porterstek på kalv 11 propoints

Porterstek på kalv 11 propoints

Häll sedan i porter, svartvinbärssaft, soja, kryddor och smula i buljongtärningen. Brysselkål. 1 dl svartvinbärssaft koncentrerad. 1 dl svartvinbärssaft koncentrerad

porterstek

svartvinbärssaft. grönsaker som kokta gröna bönor, brysselkål, kokta morötter eller liknande. Recept. Angiel
Svartvinbärsskinka

Svartvinbärsskinka

Koka uppvatten och svartvinbärssaft. Servera med kokt potatis, såsen vinbärsgelé och brysselkål. 1. Välj en gryta så kött och termometer precis får plats

Söndagsmiddagens moder - Klassisk Porterstek

Skiva tunt och servera med sås enligt nedan, någon potatis samt gelé, haricots verts, kanderad brysselkål, kokt broccoli eller andra smaskigt tillbehör

Porter-Carneigestek

Häll i porter, svartvinbärssaft och soya. Servera gärna med kokt eller pressad potatis, amerikansk grönsaksblandning alt smörkokta haricots verts och/eller brysselkål