Svampsoppa gjord recept

Svampsoppa med ärtkräm

I vilket fall som – den veganska svampsoppan blev alldeles utomordentligt god så den kommer det recept på här
Vi firar med svampsoppa...

Vi firar med svampsoppa...

svampsoppan var det ja. och till det ett glas vitt, även om det "bara" är tisdag. För i kväll kände vi verkligen att vi ville fira eftersom glädjen stod högt i tak i Mårtenssons kök idag
Koka soppa på skogens guld

Koka soppa på skogens guld

Då fick jag tag i riktigt billiga kantareller och tillagade svampsoppa för första gången och den blev så god att jag sedan har gjort den ett flertal gånger
Trattkantarellsoppa

Trattkantarellsoppa

Jag slängde ihop en svampsoppa nu på kvällen. Jag älskar verkligen soppa och den vart riktigt bra den här
En ny början

En ny början

Har börjat rätt bra faktiskt, eller vad sägs om fransk bondsoppa, grönkålssoppa, fisksoppa, potatis och purjolökssoppa och svampsoppa
Trattkantarellsoppa

Trattkantarellsoppa

Hundtokig som jag är så kunde jag bara inte låta bli att köpa den här VHS filmen gjord av en instruktör som jag tycker är väldigt duktig
Läckra Vaniljfudge bland vårblommorna!

Läckra Vaniljfudge bland vårblommorna!

Instant Maitake smakar mycket svamp så den har jag haft i raw food röror där svamp har passat men också i grytor och soppor (svampsoppa MmmMmMmmmmmhhhmm)
13/4 - 2016

13/4 - 2016

Igår pluggade jag verkligen hela dagen, verkligen absolut hela dagen, sedan gjorde jag svampsoppa. Svampsoppan däremot, det var riktigt bra gjort
Höstsopporna: the extended edition

Höstsopporna: the extended edition

Svampsoppa (på champinjoner). Höstsopporna. the extended edition. Så kul att blogg. se uppmärksammade mitt inlägg om 4 soppor här
20 liter trattisar

20 liter trattisar

Bara till att plocka fram sen när man blir sugen på en svampgryta eller en varmande svampsoppa. 20 liter trattisar
Nobel 2018

Nobel 2018

Till förrätt kändes en umamistinn svampsoppa toppad med grönt och krispiga friterade trattkantareller gott och lyxigt
Svampsoppa med oststänger

Svampsoppa med oststänger

Ugn. 225º. Fräs lök och svamp i smör i en gryta tills smöret är genomskinligt igen. Strö vetemjöl eller idealmjöl över svampen