Smält en klick smör och fördela färsen i pannan, som en enda stor biff. Möt anabola färsbiffen Olga. Det här är en färsbiff som får breda ut sig i hela gjutjärnspannan i stället för att forma flera mindre
Färsbiff i panna är ett roligare alternativ till vanliga pannbiffar. Färsbiffen plattar man ut direkt i en stekpanna (så det täcker hela pannan) och steker i några minuter per sida
Koka upp saltat vatten i en stor gryta till kålen. Forma 4 stora biffar. 1. Sätt ugnen på 225°. 2. Blanda färs, salt, nymald svartpeppar och dijonsenap
Färsbiffar på enklast möjliga vis, bara att platta ut hela paketet i stekpannan och steka som en enda stor biff och sedan dela i bitar innan gratineringen
Frukt och bär i stora lass, ja det kan man väl minst sagt säga att denna hösten bjudit på. Det rivna åkte sedan ner i både färsbiffar och i en coleslaw tillsammans med en av sina bästa smakvänner, rosmarin