Servera omedelbart med, några extra räkor, lime, dill och några broccolibuketter. Lax är aldrig fel. Salta och vitpeppra laxbitarna på båda sidor och låt dra en stund
Tärna gurka och avokado och strimla salladslöken och blanda med chili, tomater, limesaft och olja. Krydda laxen och stek 3 minuter per sida. 4 bitar laxfilé. 1 st lime
Det kändes faktiskt som att paneringen bidrog till att skydda laxen från att bli överstekt. Att stå och skala och hacka ingredienser till en sallad, samtidigt som jag panerade och stekte fisk, det var nästan för mycket
Skölj och riv skal av en lime över filéerna. Lax. Salta och peppra varje laxfilé efter smak. Hetta upp olja i en stekpanna och stek laxfiléerna ca 2-3 min på varje sida så att de får en fin gyllenbrun stekyta. Tillsätt sköljd persilja, saft från ½-1 lime, vitlök, grana padano och olivolja. 600 g Laxfilé Färsk. 5 st Lime. 5 st Lime
Laxen är först marinerad i citron/lime, lätt stekt i teflonbelagd panna och serverad med en blandad sallad, lite krutonger och en lätt sås med asiatisk touch
Jag torkade av fisken, penslade med olja och stekte i panna några minuter på varje sida. Jag har lagt laxbitar på gravning och de ska få ligga där och gojsa sig tills det är dags för middag i huset
Blanda ihop créme fraich med wasabi och lime, smaka av med salt. Wasabi kan användas till mycket, det blir väldigt gott att blanda ihop till en sås med créme fraich, passar utmärkt till lax